Despre Noi

Lizzy Clean este o firma de curățenie care își desfășoară activitatea pe toată raza judetului Iasi. Suntem o echipa tânăra, profesionala, care pune un foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite și pe satisfactia clientilor.

Din acest motiv politica noastră are la baza urmatoarele 2 lucruri:

  • personal specializat și atent selectionat;
  • utilizarea celor mai noi tehnologii în materie de aparatura, detergenti, odorizate și soluții de curatare folosite;

Suntem flexibili. Venim când aveți nevoie!

Punem un accent foarte mare pe relația cu clientul și cum bine știm ca fiecare afacere are specificul ei, atât serviciile cât și frecventa sau ora la care sunt efectuate pot fi PERSONALIZATE în funcție de necesitatile dumneavoastră.

De exemplu sunt afaceri care au clienți sau personal la sediu pana la ora 24, 24/24.

Nici o problema din punctul nostru de vedere! Dacă spațiul permite (zgomotele aferente nu sunt o problemă) curățenia poate fi făcută pe timpul nopții, iar în funcție de dimensiunea spațiului, poate fi alocat personal suplimentar (fără costuri suplimentare pentru client) pentru a asigura o curățenie profesională într-un timp foarte scurt.

Oferim cele mai bune preturi și oferte din Iasi:

O lista estimativa de preturi poate fi văzută aici.

Totuși, în cazul în care doriți sa apelati la o firma de curățenie din Iasi pentru curățenie în locuinta personala sau locul unde va desfasurati activitatea, contactati-ne și ne deplasam GRATUIT pentru o estimare.

Atunci, în funcție de specificul activitatii pe care o desfasurati, vom discuta mai multe detalii și garantat veți primi cea mai avantajoasa oferta. Și nu, acesta nu este o formulare de marketing. Oferirea unei oferte excelente pentru client, face parte din politica noastră 🙂