Curățenie după constructori / renovare

Lizzy Clean este la dispoziția dumneavoastră atunci când aveți nevoie de o firma de curățenie care ofera servicii de curățenie după constructori în Iasi. Cu alte cuvinte, dacă recent sediul firmei sau locuinta personala a fost în renovare și aveți nevoie de o curățenie general după aceasta, va stăm la dispoziție.

Întrucat știm cât de prețios este timpul pentru o afacere, in funcție de dimensiunea spațiului, putem aloca personal extra pentru a finaliza curățenie într-un timp cât mai scurt. Bineințeles, acest lucru nu implica nici un cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Unde prestam servicii de curățenie după renovare?

Serviciile sunt oferite pe toată raza judetului Iasi. Vă rugăm să ne transmiteti câteva detalii prin email sau telefonic la xxxxx, după care vom stabili o întâlnire la locația vizată pentru a va oferi o estimare de preț.

Punem un accent foarte mare pe corectitudine, motiv pentru care este estimarea la fata locului este necesara. Estimativ, tarifele pot fi vizualizate aici.

Câteva lucruri despre serviciile oferite:

Spre deosebire de alte firme de curățenie care ofera servicii după constructori/renovare, Lizzy Clean ofera servicii complete, care includ  înlăturarea materialelor ramase și deseurilor și bineințeles transportarea lor în spatii special amenajate.

Aparatura folosită este de ultima generație, iar împreuna cu personalul foarte bine instruit pot garanta servicii rapide și de calitate superioara. După cum va informam aici, folosim cele mai noi tehnologii și din respect pentru clientii noștri, întotdeauna folosim cele mai bune produse, pe care le importam de la partenerii noștri din Germania. Pentru orice fel de întrebări în legătura cu acestea, nu ezitati să ne contactati, eventual putem chiar stabili o întâlnire la sediul nostru.

Tarifele pentru serviciile de curățenie după renovare sunt negociabile în funcție de volumul de munca. Din acest motiv, va incurajam să ne sunați pentru a stabili o întâlnire și o estimare de preț.

Nota informativa: deplasarea la sediul firmei dumneavoastră și estimarea sunt gratuite. Cu alte cuvinte, dacă intre timp va razganditi sau oferta primita nu este pe placul dumneavoastră, nu aveți nici o obligație. Totuși, suntem siguri ca putem ajunge la un numitor comun astfel încât sa putem începe o colaborarea avantajoasa pentru ambele părți.